Bäst i test

Här hittar du elbilar för barn av högsta kvalitet. Samtliga elbilar har en gedigen konstruktion, vilket garanterar att de klarar tuffare tag. Ibland är det svårt att välja. Vi erbjuder därför många olika modeller av elbilar för barn. Varför inte ta en sväng ut i vildmarken med en rejäl SUV med fjädring och gummihjul? Eller är det kanske spännande sportbil med snygg design som lockar? Oavsett om det är jeepar, sportbilar, trehjulingar eller något annat fordon dina barn tycker om, finns det här.

Våra tuffa elbilar till barn är fulladdade med körglädje. Vanligtvis klarar batterierna ca 1 timmes körning beroende på modell och underlag. Alla våra elbilar är enkla att köra och finns i modeller lämpliga från 2-8 år. Låt körglädjen börja i tidig ålder.

elbil barn porsche spyder

En egen eldriven minibil är en dröm för alla små bilentusiaster! Här hittar du ett stort utbud av häftiga och roliga elbilar, fyrhjulingar och elmotorcyklar för barn. Vi har exklusiva elbilar från Audi, BMW, Lamborghini, Ferrari och Mercedes. Alla är givetvis officiellt licensierade!

Vi vet att barn älskar fartfyllda lekar! Här finns ett fantastiskt utbud av roliga elbilar, elmotorcyklar och fyrhjulingar för barn från 2 år och upp till 6 år. Vi har ett stort utbud av elbilar från populära varumärken som VOLVO, Audi, BMW, Mercedes, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Bentley, Ford  och Volkswagen som garanterat kommer göra barnens lekstund mera fartfyllda!  Ford Ranger Wildtrak och Volkswagen Amarok har gott om plats för två barn.

elbil barn ferrari

Våra tuffa elbilar till barn är fulladdade med körglädje. Vanligtvis klarar batterierna ca 1 timmes körning beroende på modell och underlag. Alla våra elbilar är enkla att köra och finns i modeller lämpliga från 2-8 år. Låt körglädjen börja i tidig ålder.

Peg Perego elbilar

Peg Perego är ett italienskt företag som grundades 1949. Företaget har sitt huvudkontor i Arcore, Italien, där de designar och utvecklar sina produkter. När det gäller tillverkning har Peg Perego anläggningar och fabriker runt om i världen. De har produktionsenheter i Italien, USA, Brasilien och Kanada. Deras produkter tillverkas på olika platser beroende på modell och marknad.

Peg Perego är ett populärt varumärke som tillverkar elbilar för barn. De erbjuder flera modeller med olika funktioner och design. Här är några exempel på Peg Perego-elbilar för barn:

  • Peg Perego Polaris Ranger RZR 900: Detta är en robust elbil i form av en fyrhjuling. Den har en 12-volts motor och kan nå en hastighet på upp till 10 km/h. Den har också en rymlig sits och kan rymma två barn. Den har realistiska detaljer och en tippbar flak på baksidan.
  • Peg Perego John Deere Gator: Denna modell är inspirerad av en riktig John Deere Gator. Den har en 12-volts motor och kan nå en hastighet på upp till 7,5 km/h. Den har också en tippbar flak på baksidan för att transportera leksaker eller andra små föremål.
  • Peg Perego Polaris Outlaw: Denna modell är inspirerad av en riktig Polaris fyrhjuling. Denna modell har dubbla 12-volts motorer, tuff Polaris-design, utrustad med ett LED-belysning, 12v batteri och rejäla offroad däck. Plats för ett barn.
  • john Deere Traktor med släp: Stor eldriven John Deere traktor för barn, eltraktorn är utrustad med kraftfull 2-växlad motor och justerbart säte. En traktor från Peg Perego som garanterat blir en favoritleksak, passar alla barn från 3 år och uppåt!

Peg Perego-elbilarna är kända för sin kvalitet och hållbarhet.

Våra favorit elbilar för barn

Elbil barn 2-sits: Land Rover Range Rover

Om du letar efter en elbil som kan rymma två barn, finns det flera alternativ att överväga. Exemelvis Land Rover Range Rover. Elbilen är utrustad med Land Rover-detaljer, öppningsbara dörrar, stötdämpning, däck i solit EVA-gummi, fjärrkontroll 2,4GHz, dubbla 12v batteri, fyrhjulsdrift med 35W elmotorer och enkel knappstart. Elbilen har även LED-belysning fram och bak, MP3-anslutning, säkerhetsbälte, sits i konstläder och två växlar samt backväxel. Elbilen passar bra som den första bil för barn från 3 till 7 år, med plats för två barn.

Elbil barn 4WD: Mercedes Unimog

Om du letar efter en elbil med fyrhjulsdrift för barn, finns det flera alternativ att välja på. Exempelvis Mercedes Unimog, utrustad med Mercedes-detaljer, öppningsbara dörrar, stötdämpning, däck i solit EVA-gummi, fjärrkontroll 2,4GHz, dubbla 12v batteri, fyrhjulsdrift med 12V elmotorer och enkel knappstart. Elbilen har även LED-belysning fram och bak, MP3-anslutning, säkerhetsbälte, sits i konstläder och två växlar samt backväxel. Elbilen passar bra som den första bil för barn från 3 till 6 år, med plats för två barn.

Elbil barn med fjärrkontroll: BMW 6 GT

Om du letar efter en elbil för barn med fjärrkontroll, finns det flera alternativ. Exempelvis BMW 6 GT Svart, utrustad med BMW-detaljer, gummihjul, stötdämpning, fjärrkontroll 2,4GHz, 12v batteri, dubbla 12v elmotorer och lädersäte. Elbilen har även LED-belysning fram och bak, MP3-anslutning, säkerhetsbälte och två växlar samt backväxel. Elbilen passar bra som den första bil för barn från 3 år.

Egenskaper och funktioner

När du letar efter en elbil för barn finns det flera egenskaper och funktioner att överväga. Här är några vanliga egenskaper att tänka på:

  • Motor och hastighet: Elbilar för barn är vanligtvis utrustade med elmotorer som drivs av batterier. Motorstyrkan kan variera mellan olika modeller, vanligtvis 6-12 volt. Hastigheten på elbilar för barn kan vara ungefär 3-8 km/h, beroende på modellen.
  • Batteritid och laddning: Batteritiden varierar beroende på modellen och användning. Vissa elbilar kan köra i cirka 1-2 timmar på en full laddning. Det är viktigt att kontrollera hur lång tid det tar att ladda batteriet och om laddaren ingår i köpet.
  • Storlek och kapacitet: Elbilar för barn finns i olika storlekar och kapacitet. Det är viktigt att överväga barnets ålder och storlek för att hitta en elbil som passar. Vissa modeller kan rymma ett barn medan andra har plats för två barn.
  • Säkerhetsfunktioner: Säkerheten är en viktig faktor att tänka på. Se till att elbilen har säkerhetsbälten eller remsystem för att hålla barnet säkert på plats. Andra säkerhetsfunktioner kan inkludera lågfarts- eller stoppfunktioner samt stabila hjul och bromssystem.
  • Design och funktioner: Elbilar för barn kommer i olika designs och teman, som sportbilar, fyrhjulingar, traktorer, offroad eller SUVs. Titta efter realistiska detaljer och funktioner som ljus, musik, fjärrkontroll eller interaktiva knappar för att göra körupplevelsen roligare för barnet.
  • Åldersrekommendation: Kontrollera åldersrekommendationen för elbilen för att se till att den är lämplig för ditt barns ålder och förmåga. Vissa elbilar är utformade för yngre barn medan andra är mer avancerade och passar äldre barn.

Kontakt

Vill du annonsera hos oss?
Intresserad av domänen?
Övriga frågor, kontakta oss.

online@elbilbarn.se